Friday, 30 December 2011

SAYE ^_^

Salam~
sejak sye mule jd blogger ni msti ade kawan2 yg nk kenal sye lebih rapat kn (PERASAN :p)
hekhekhek..
okela~ disebabkn byk permintaan nk kenal sye, sye akn perkenalkn diri sye dgn mendalam lg ^_^!

first skali name, okey! name sye EMIR SAHAFIQ B. MOHD ZAIDI..
sye stay kt KLANG je.. area sungai udang, kalau yg dh lme dduk kt Klang msti korang akn tw sungai udang kt ne :)..
sye bru lps PMR, kputusan agk cmerlang la.. Sye dpt 5A 3B, ehehehe.. 

kawan2, slalu pggil "MIR" but family pggil sye "APIT"..
mstilah lain kn, dh nme pon ade 2 perkataan :D

majoriti dak pompuan akn egt sye ni JAMBU.. JAMBU?? =,="
wrne kulit sye agk cerah, mybe dsebbkn tu kot dorg egt sye jambu..
sabo jela..^_^", ahah! sye ank tunggal tw..
umur bpk bru 40 thun n mak 38 thun..
tp sye xdduk ngn dorg.. buzy ngn kerje kn.. so, wt mse skrg sye stay ngn nnek kt klang ^_^!

kalau ekotkn rekod akademik sye kire okela.. UPSR dpt 4A 1B n PMR 5A 3B..
ALHAMDULILLAH !!:)
ni pon berkat buah hati sye yg byk mmbantu ^_^"..
ehehehe..


*atas tu gmbr sye ^_^

itu jela yg boleh dceritakn.. xleh lebih2, bhaye :p !!
tenkiu sudi mmbce ^_^" salam~

2 comments:

Shahrul Hairy Shaharuddin said...

Salam Emir,
Kenal saya lagi? Tenaga pengajar untuk pembangunan blog di Rakan Muda tempoh hari.

Boleh tak pass kan number saya 0123437359 pada ibu kamu? hari ibu kamu ada minta number, tak sempat nak beri =)

thanks.

EMIR SHAFIQ said...

insyaallah, nti sye bg kayh.. ^_^